Horoscop 6-12 aprilie 2020: un nativ din zodiac, dezamăgit de o persoană apropiată

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 6-12 aprilie 2020.
  • Publicat:
Horoscop 6-12 aprilie 2020: un nativ din zodiac, dezamăgit de o persoană apropiată

Urmează o săptămână cu soare în suflet pentru toţi nativii. Veştile bune nu se opresc să apară, atât din punct de vedere financiar, cât şi emotional. Află ce prezic astrele pentru săptămâna 6-12 aprilie 2020.

Horoscop 6-12 aprilie 2020- BERBEC

Astrele sunt de partea dumneavoastră în toate acţiunile pe care le întreprindeţi în această săptămână şi veţi trece cu bine peste orice dificultate. Anumite acţiuni pe care nu aţi reuşit să le duceţi la bun sfârşit până acum vor da, într-un final, roade. S-ar putea să fie vorba chiar de unele avantaje materiale. Dacă nu vi se oferă, pretindeţi-le!

Horoscop 6-12 aprilie 2020- TAUR

În această săptămână vor avea loc anumite evenimente care vor influenţa, probabil pozitiv, situaţia dumneavoastră financiară. O persoană apropiată ar putea să vă dezamăgească, întrucât nu îşi respectă promisiunea în privinţa unui împrumut financiar. Încercaţi să înţelegeţi situaţia şi să nu vă enervaţi inutil. Dacă veţi reuşi să vă păstraţi calmul, seara veţi petrece momente romantice de neuitat în compania persoanei iubite.

Horoscop 6-12 aprilie 2020- GEMENI

Comportamentul dumneavoastră din această săptămână va avea darul de a-i atrage pe cei din jur ca un magnet. Puteţi stârni curente de opinie, care vor avea succes mai ales în cadrul anturajului şi, dacă este cazul, al partenerilor de afaceri. Şi în familie sunt posibile evenimente care vor aduce schimbări pozitive.

Horoscop 6-12 aprilie 2020- RAC

Sunteţi uşor impresionabili şi deosebit de iritabil în această săptămână, aşa că este posibil să iasă scântei din majoritatea contactelor dumneavoastră sociale. Cei care vă cunosc destul de bine vă vor tolera comportamentul infantil, ceilalţi însă ar putea să-şi creeze o părere destul de puţin măgulitoare la adresa dumneavoastră. Aşadar, liniştiţi-vă şi luaţi totul cu calm, căci nimic în afară de influenţa astrală mai puţin fastă nu vă pune beţe în roate.

Horoscop 6-12 aprilie 2020- LEU

Activităţile pe care le începeţi în această săptămână au şanse mari de reuşită. Sunt favorizate colaborările. Veţi da dovadă de intuiţie şi veţi întrezări noi orizonturi, noi perspective legate de planul strict profesional. Comunicaţi cu mare uşurinţă cu ceilalţi şi veţi reuşi astfel să vă faceţi înţeles. Găsiţi sprijinul necesar pentru a pune în practică gândurile dumneavoastră constructive.

Horoscop 6-12 aprilie 2020- FECIOARĂ

Veţi dori să vă revizuiţi planurile şi ceea ce săptămâna aceasta pare o pierdere de vreme se va dovedi beneficiu pe viitor. Este posibil să rezolvaţi o seamă de probleme care vă preocupă de multă vreme, mai ales dacă este vorba de chestiuni care privesc locuinţa sau un proiect scris.

Horoscop 6-12 aprilie 2020- BALANŢĂ

Pentru dumneavoastră, ziua aceasta se află sub semnul neprevăzutului, deci ar fi bine să nu vă faceţi planuri importante. Veţi primi veşti îmbucurătoare în legătură cu o călătorie. În prima jumătate a săptămânii se anunţă numeroase evenimente sociale. Veţi fi asaltat de amici şi noi cunoştinţe, dar este preferabil să adopţi o atitudine preventivă, căci influenţa lor nu pare prea promiţătoare.

Horoscop 6-12 aprilie 2020- SCORPION

Ar fi bine să vă ocupaţi de problemele care necesită concentrare şi multă răbdare. Se pare că sunteţi în cea mai bună formă. Puteţi profita de această săptămână mai ales pentru a consolida relaţia cu unii colaboratori şi pentru a face îmbunătăţiri în privinţa muncii de zi cu zi. S-ar putea să primiţi o veste din străinătate sau chiar o propunere de călătorie.

Horoscop 6-12 aprilie 2020- SĂGETĂTOR

Sunteţi pus pe fapte mari. Daţi naştere unor idei măreţe, unor planuri deosebite în care îi veţi implica pe toţi cei din jurul dumneavoastră. Sunteţi în faţa unui nou început şi adeseori pe umerii dumneavoastră vor cădea cele mai dificile decizii. Starea materială este satisfăcătoare. Nu vă faceţi prea mari probleme cu privire la resursele dumneavoastră.

Horoscop 6-12 aprilie 2020- CAPRICORN

Simţiţi o revigorare serioasă a planului financiar. Resursele terminate nu demult încep să prindă cheag, deci vă simţiţi din nou pe teren sigur. E posibil chiar un mare succes financiar care să vă propulseze pe o pantă ascendentă. Afacerile încep să vă meargă din ce în ce mai bine, arătând că aţi ştiut să vă administraţi cu pricepere fondurile.

Horoscop 6-12 aprilie 2020- VĂRSĂTOR

Energia de care daţi dovadă vă va ajuta să aveţi o revenire spectaculoasă în urma neplăcerilor pe care le-aţi avut de curând. Gândul vă este la distracţie sau la sport. Încercaţi să vă faceţi timp, chiar dacă problemele dela serviciu vă presează. Se prevede o întâlnire cu o persoană plăcută.

Horoscop 6-12 aprilie 2020- PEŞTI

În această săptămână aveţi o bună ocazie să faceţi ordine în viaţa dumneavoastră, să terminaţi activităţile începute mai demult şi chiar să faceţi bilanţul ultimei perioade. Spre seară, s-ar putea să fiţi copleşit de amintiri sau de resentimente. Acestea ar putea să vă tulbure din rutina dumneavoastră zilnică. Situaţia dumneavoastră financiară se va îmbunătăţi printr-un ajutor nesperat din partea unui prieten. Evitaţi totuşi cheltuielile care nu sunt absolut necesare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân