CSID: Bebe si contraceptia

Ce trebuie sa stii atunci cand te-ai decis sa ai un copil.
  • Publicat:
  • Actualizat:
CSID: Bebe si contraceptia
CSID: Bebe si contraceptia

Am luat anticonceptionale timp de un an si as dori sa am un copil. Am renuntat sa le mai iau de acum o luna. Dar am auzit ca nu trebuie sa mai iei anticonceptionale timp de 6 luni pentru a nu avea copilul probleme. Astept raspuns cat mai repede.

Putina precautie nu strica, dar nu este obligatoriu. Profita de aceasta perioada pentru a face un control ginecologic, un set de analize uzuale, demareaza terapia cu acid folic. Succes!

Vreau sa fiu mamica!

Este pentru prima oara cand imi fac curaj sa-ti scriu. Urmaresc toate emisiunile tale si citesc cu interes revista CSID. Sotul meu imi spune „asta de unde ai mai auzit-o? Iar ai ascultat-o pe Oana Cuzino, parca ar fi Dumnezeu pentru tine?!“ Am si eu o problema, de aceea am nevoie de sfatul tau. Am 32 de ani si imi doresc foarte tare sa am un copil. Incercam de un an, dar fara rezultat. Imi poti indica o clinica unde sa putem merge amandoi?

Mihaela, sunt multe clinici care se ocupa de problemele de fertilitate, una dintre ele, cu multa experienta este „Clinica Dr. Panait Sarbu“, condusa de prof. dr. Bogdan Marinescu, acolo o poti cauta pe doamna dr. Laura Dracea. Mult succes!

Citeste si Obiceiurile sanatoase de azi ajuta copilul de maine

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Analize necesare pe timpul sarcinii
Analize necesare pe timpul sarcinii
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”