Dr. Valeria Herdea: cum modulăm imunitatea la copii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” 3

În cadrul evenimentului "Mama şi copilul" 3, organizat de ”Ce se întâmplă, doctore?”, medicul Valeria Herdea a expus soluţiile pentru modularea imunităţii la copii.
  • Publicat:
  • Actualizat:

La final de septembrie, a avut loc la Cinema Pro din Bucureşti, cea de-a treia ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul” organizată de ”Ce se întâmplă, doctore?”. Iar unul dintre specialiştii de top invitaţi a fost dr. Valeria Herdea, medic primar medicină de familie.

Unul dintre subiectele fierbinţi ale sezonului este modularea imunităţii la copii, care trebuie aplicată însă întregii familii. De la alimente, la suplimente şi până la vaccinuri, toate funcţionează dacă se respectă recomandările medicilor. Soluţii există şi pentru ca micuţii să treacă peste fobia de injectare şi durere, iar toate informaţiile ne-au fost funizate în interviul video de dr. Valeria Herdea.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl, iar cei bronze Eurolife ERB Asigurări şi Bambo Nature. De asemenea, printre sponsori s-au numărat Mollers şi Romaqua Group Borsec, Aquatique. Cea de-a treia ediţie „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, a fost realizată cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International School.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Valeria Herdea - Medic de familie
Dr. Herdea Valeria medic primar, medicină generală și medicină de familie - profil pediatrie și Vicepreşedintele Colegiului Medicilor. În cadrul C.M.I. Dr. Herdea Valeria lucrează Dna. Dr. Herdea Valeria , Dna. Dr. Comnea (Herdea) Laura alături de Dna. Asistență Stoica Daniela. Alături ...
citește mai mult
Recomandări: