Cosmin Cîrîc: sauna este benefică pentru creier şi imunitate VIDEO în cadrul evenimentului „Cele mai importante rezoluţii pentru 2020”

Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme Bucureşti, a explicat beneficiile saunei pentru creier şi imunitate, în cadrul evenimentului „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020”, organizat de "Ce se întâmplă, doctore?".
Autor: Raluca Neagu

La începutul lunii februarie, a avut loc conferinţa „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020”, care a fost organizată de „Ce se întâmplă, Doctore?”. Evenimentul găzduit de Therme Bucureşti i-a avut ca invitaţi pe Dr. Cătălina Trifan, Medic Primar Medicină Internă, Şef secţie Medicină Internă – Sanador, Dr. Negru Doru, Medic Primar Diabet, Boli Nutriţie şi Metabolice – Sanador şi Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme care au oferit persoanelor prezente sfaturi şi argumente pentru a adopta un stil de viaţă sănătos şi pentru a-l menţine toată viaţa. Partenerii evenimentului au fost SanadorSolaris Plant şi Biocart.

În cadrul conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro, Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme Bucureşti, a vorbit despre beneficiile saunei pentru creier şi imunitate, dar şi despre importanţa efectuării regulate a terapiilor spa, pe care românii le fac de sute de ani!