Cosmin Cîrîc: sauna este benefică pentru creier şi imunitate VIDEO în cadrul evenimentului „Cele mai importante rezoluţii pentru 2020”

Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme Bucureşti, a explicat beneficiile saunei pentru creier şi imunitate, în cadrul evenimentului „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020”, organizat de "Ce se întâmplă, doctore?".

La începutul lunii februarie, a avut loc conferinţa „Cele mai sănătoase rezoluţii pentru 2020”, care a fost organizată de „Ce se întâmplă, Doctore?”. Evenimentul găzduit de Therme Bucureşti i-a avut ca invitaţi pe Dr. Cătălina Trifan, Medic Primar Medicină Internă, Şef secţie Medicină Internă – Sanador, Dr. Negru Doru, Medic Primar Diabet, Boli Nutriţie şi Metabolice – Sanador şi Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme care au oferit persoanelor prezente sfaturi şi argumente pentru a adopta un stil de viaţă sănătos şi pentru a-l menţine toată viaţa. Partenerii evenimentului au fost SanadorSolaris Plant şi Biocart.

În cadrul conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.ro şi Bianca Poptean, senior editor CSID.ro, Cosmin Cîrîc, Wellness Manager Therme Bucureşti, a vorbit despre beneficiile saunei pentru creier şi imunitate, dar şi despre importanţa efectuării regulate a terapiilor spa, pe care românii le fac de sute de ani!

Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice
Recomandări: