Test pentru femei | Alege o rochie de mireasă dintre cele 6 și vei afla cât va dura și cum va fi căsnicia ta

  • Publicat:
Test pentru femei | Alege o rochie de mireasă dintre cele 6 și vei afla cât va dura și cum va fi căsnicia ta

Alege-ți rochia de mireasă preferată și vezi ce spune asta despre tine și despre felul în care îți vezi propria căsnicie!

Dacă vrei să afli ce personalitate ai, cum vezi viitorul tău mariaj și viața în doi, gândește-te la ce fel de rochie te-ar atrage din imagine.

Mireasa clasică

Dacă ai ales rochia din prima imagine, mariajul pentru tine îți rentează o viață fericită până la adânci bătrâneți. Visezi la o poveste plină de dragoste și nu ai nevoie de nimic mai mult.

Mireasa stylish

Dacă ai ales rochia cu nr. 2, mariajul ideal pentru tine nu este unul în care să te simți constrânsă. Vrei libertate și împlinire. Te vei bucura alături de cineva cu care să împărți chiar și micile bucurii ale vieții.

Mireasa extravagantă

Dacă ai ales imaginea cu nr. 3, visezi la un mariaj plin de surprize plăcute făcute de soțul tău. Romantismul este ingredientul care te va face fericită.

Mireasa rafinată

Dacă ai ales imaginea cu nr. 4, mariajul perfect pentru ține înseamnă stabilitate, liniște și armonie în viață de cuplu.

Mireasa strălucitoare

Dacă ai ales imaginea cu nr. 5, îți dorești un bărbat de care să fii mândră și care să te completeze 100%.

Mireasa sexy

Dacă ai ales imaginea cu nr. 6, visezi la un mariaj în care să oferi și să primești tot. Pui mare preț pe comunicare și nu accepți compromisurile care nu sunt constructive de nicio parte.

Citește și: Vrei să știi ce personalitate ai? Spune-mi de ce tip de partener ești atras! Pastila de Psiho

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: