TEST IQ | În care dintre aceste 4 pahare se află cea mai multă apă, de fapt?

  • Publicat:
TEST IQ | În care dintre aceste 4 pahare se află cea mai multă apă, de fapt?

A venit momentul să vă prezentăm un nou test de inteligență! În acest test IQ puteți vedea patru pahare pline cu apă, care au diferite obiecte în interiorul lor. Trebuie să priviți cu atenție și să descoperiți care pahar are cea mai multă apă. Deși vedeți aceeași cantitate în toate paharele, în realitate, nu este chiar așa.

Test IQ: în care dintre aceste 4 pahare se află cea mai multă apă?

Pentru a rezolva imaginea de mai sus, va trebui să vă concentrați. Nu există o limită de timp, dar tot trebuie să deslușiți acest puzzle. Astfel, în imaginea prezentată apare o minge de golf în prima poză, o gumă de șters în al doilea, un pix în al treilea și o agrafă de birou în al patrulea pahar. Dacă aruncați o privire mai atentă, ați putea vedea răspunsul corect.

Citește și: TEST IQ | 1, 2, 3 sau 4? De care fir e legată banana, de fapt?

Dacă nu ați reușit, vă spunem noi! Legile fizicii susțin că paharele care au cel mai ușor obiect în interior vor avea mai multă apă. De aceea, răspunsul corect este paharul cu numărul 4, deoarece acesta este cel mai ușor și mai mic obiect.

Citește și: Test de logică | Andrei s-a născut pe data de 25 decembrie 1999, dar ziua lui de naștere e vara, în fiecare an. Cum e posibil așa ceva?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being
Recomandări: