TEST IQ | 6 + 4 = 4 e greșit! Corectați egalitatea mutând un singur chibrit. Atenție: Sunt 3 soluții!

  • Publicat:

Este timpul pentru un alt test IQ, care să vă pună mintea la contribuție. Așadar, astăzi vă propunem un test de matematică. Deși pare simplu de rezolvaat, este nevoie de multă atenție și pricepere. Datele arată că doar cei cu un nivel de inteligență mare pot descoperi toate cele trei variante de răspuns într-un timp relativ scurt.

Cel mai tare test IQ

Testul pe care vi-l prezentăm astăzi este mai mult o ecuație matematică de la clasele primare. Tot ce trebuie să faceți este să mutați un singur băț de chibrit, pentru a corecta egalitatea 6+4=4.

Dacă aruncați un ochi pe această ecuație, veți observa că este greșită. Pentru a obține un rezultat bun, trebuie să faceți o simplă mutare a unui băț de chibrit, pentru a corecta problema.

Corectați egalitatea mutând un singur băț de chibrit

Există, totuși, 3 soluții. Iată care sunt acestea:

Prima variantă ar fi să luați bățul de chibrit din componența cifrei șase, mai exact ultimul băț din partea stângă, și să îl muți deasupra cifre patru de după egal, care o să devină astfel cifra 9. Astfel, egalitatea corectă va fi: 5+4=9.

A doua soluție ar fi să luați bățul așezat vertical din componența semnului + și îl mutați în partea dreaptă a cifrei 6. Astfel, ecuația de matematică va deveni: 8-4=4.

Ultima variantă este să mutați bățul din mijlocul cifrei șase, în partea dreaptă sus, iar astfel egalitatea va fi: 0+4=4.

 

Citește și: Test IQ pentru genii. Adaugă un singur băț de chibrit pentru a corecta ecuația 3×2-4+14

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: