Test de perspicacitate | Care dintre acești 3 bărbați a furat din magazinul de haine?

  • Publicat:
Test de perspicacitate | Care dintre acești 3 bărbați a furat din magazinul de haine?

Dragi cititori, pentru astăzi, CSID v-a pregătit un test IQ care le-a dat multora bătăi de cap. Doar cei mai inteligenți vor avea nevoie de doar câteva secunde pentru a da răspunsul corect. Reușiți să aflați care dintre acești 3 bărbați a furat din magazinul de haine?

Rezolvați testul de perspicacitate

Experții folosesc astfel de teste pentru a putea determina nivelul IQ al fiecărei persoane în parte. Aceste teste se regăsesc sub formă de iluzii optice, șiruri de numere, galerii foto, teste cu chibrituri și multe altele.

În imaginea de mai sus, CSID vă prezintă o fotografie cu trei bărbați diferiți care se află în trei cabine de probă. Ceea ce trebuie să faci este să îl identifici pe cel care a furat din magazinul de haine. Pentru a descoperi care este răspunsul corect, este ideal să fii foarte atent la detaliile din poză.

Care dintre acești 3 bărbați a furat din magazin?

Așadar, dacă ați fost atenți la imaginile acestea, ați putut observa că bărbatul din dreapta, al treilea, este cel care se face vinovat de furt. Dar vă întrebați cum ne-am dat seama. Ei bine, el este îmbrăcat la costum, dar jos, la glezne, se poate observa clar faptul că poartă o niște pantaloni verzi, pe care i-a furat din magazin. În plus, bărbatul își aranjează cămașa și cravata, pentru a nu da de bănuit!

Citește și: Test de perspicacitate | Găsiți pisica din această imagine!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being
Recomandări: