Test de personalitate | Cele 2 întrebări la care poate răspunde corect doar un schizofrenic sau un geniu

Ne este imposibil să deosebim o persoană normală de una bolnavă de schizofrenie, așa că astăzi vă prezentăm un test psihologic care ne poate ajuta în acest sens.
  • Publicat:
Test de personalitate | Cele 2 întrebări la care poate răspunde corect doar un schizofrenic sau un geniu

Pentru astăzi vă prezentăm un nou test de personalitate, care necesită mai multă atenție! Un material publicat pe site-ul Brightside în care sunt prezentate două întrebări simple la care trebuie să răspundă participanții. Iată despre ce e vorba! 

Întrebările la care poate răspunde corect doar un schizofrenic sau un geniu

Aveți de rezolvat un test destul de complicat pentru astăzi! În acest articol, se regăsesc două întrebări, la care numai un schizofrenic sau un geniu poate răspunde corect într-un timp record.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, răspundeți la întrebări fix așa cum vă dictează conștientul. Încercați să vă concentrați pe ceea ce vedeți.

Acum, uitați-vă cu atenție mai jos și răspundeți la întrebările următoare:

  1. Masca este convexă pe o parte sau pe ambele părți?

2. Masca se rotește într-o direcție sau în două direcții?

Și răspunsurile corecte sunt:

  1. Masca este convexă doar pe o parte.
  2. Masca se rotește înspre dreapta.

Întrebările cheie: ești nebun sau geniu?

Dacă ați dat răspunsuri greșite la ambele întrebări, nu este nicio problemă. Ești o persoană complet sănătoasă. Specialiștii susțin că persoane sănătoase tind să se autopăcălească uneori. Așa că iau în calcul forme și umbre artificiale, „corectând” imaginea prezentată.

În schimb, schizofrenicii nu au această abilitate de imaginație. Creierul lor nu poate stabili anumite legături și nu văd detaliile. Pentru aceștia, masca este concavă și se rotește într-o direcție.

Citește și: Test de inteligență | Găsește figura care lipsește!

Dacă ați răspuns greșit la ambele întrebări, nu vă faceți griji, tot persoane complet normale sunteți. Personalitățile geniale posedă ambele tipuri de gândire, cea sănătoasă, dar și pe cea schizofrenă. Geniile văd iluzia exact așa cum o vede o persoană normală. Pe de altă parte, dacă doresc, creierul lor poate înceta să mai scoată în evidență înșelăciunea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: