TEST de inteligență de Anul Nou | 5, 6, 7 sau 8? Câte triunghiuri sunt, de fapt?

  • Publicat:
TEST de inteligență de Anul Nou | 5, 6, 7 sau 8? Câte triunghiuri sunt, de fapt?

Astăzi vă prezentăm un nou test IQ le pune probleme internauților la nivel internațional. Testul pare aparent simplu la prima vedere, dar s-a dovedit a fi dificil, mai ales pentru cei care nu se concentrează suficient.

Test de inteligență: câte triunghiuri sunt în imagine?

Așadar, este vorba despre o imagine în care se află mai multe triunghiuri, iar întrebarea este una simplă. Câte triunghiuri sunt, de fapt, în imaginea de mai sus? 5, 6, 7 sau 8?

Pentru a da răspunsul este nevoie de puțină atenție și concentrare, pentru că este destul de simplu să vă înșelați când priviți imaginea. Dacă nu v-ați dat seama, vă spunem noi rezolvarea, nu e ceva complicat. În total, sunt cinci triunghiuri în această imagine.

Citește și: Test de inteligență | Unul dintre acești doi bărbați este soțul Alinei. Care?

Ce reprezintă testele de inteligență

Coeficientul de inteligență, adică IQ, acronimul expresiei intelligence quotient, reprezintă un concept și un scor derivat din diferite teste standardizate, prin care se încearcă măsurarea inteligenței. Altfel spus, este o formă de cuantificare a inteligenței umane. De obicei, inteligența măsurată prin teste IQ se referă în mod special la agilitatea mintală, la capacitatea și viteza de înțelegere, la ușurința de a face raționamente.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: