Povestea bărbatului îngrozit de femei: Are 71 de ani, e virgin și de 55 de ani stă închis în casă – De ce boală suferă, de fapt

Callitxe Nzamwita se panichează în prezența femeilor, motiv pentru care și-a construit un gard imens în jurul casei, pentru a fi sigur că este în siguranță.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Callitxe Nzamwita, în vârstă de 71 de ani, a declarat că a construit un gard în jurul casei sale din Rwanda, pentru a se asigura că nicio femeie nu se va apropia de el. Bărbatul a recunoscut că se panichează și se simte foarte speriat în preajma acestora. De ce boală suferă, de fapt, acesta? 

Stă închis în locuință de 55 de ani, de teama femeilor

Callitxe Nzamwita, din regiunea sud-africană Rwanda, s-a încuiat în propria casă pe când avea doar 16 ani. Această decizie radicală a fost luată pentru a evita compania femeilor. În plus, pentru a se asigura că nicio persoană de sex opus nu va intra peste el vreodată, a construit un gard înalt de 4,5 metri în jurul casei sale, notează Mirror.

„Motivul pentru care m-am încuiat aici și am pus un gard la casa mea este că vreau să mă asigur că femeile nu se vor apropia de mine”, a explicat Callitxe.

Se pare că femeile îl fac să se simtă foarte speriat, așa că a decis să se baricadeze în casă.

Cine are grijă de el

O vecină de-a lui a povestit că nu l-a mai văzut ieșind din casă de când era doar un copil. Deși se teme de persoanele de sex opus, femeile din zona Rwanda sunt singurele care se îngrijesc de el și îl ajută să trăiască. Acestea îi aduc mâncare, pe care o aruncă în grădina casei lui.

„În mod ciudat, chiar dacă se teme de femei, noi suntem cele care îl ajutăm să facă rost de mâncare și de unele lucruri de care are nevoie. Când încerci să îl ajuți, nu vrea să ne apropiem sau să vorbim cu el. În schimb, îi dăm lucruri aruncându-le în grădina lui, iar apoi el vine și le ia. Nu ne lasă să ne apropiem de el, dar totuși ia ceea ce îi oferim de la distanță.”, a explicat femeia. 

Citește și: Medic: Acestea sunt cele mai rele alimente pentru creier. Distrug memoria!

Suferă de ginecofobie

De fiecare dată când zărește o femeie în apropierea casei sale, Callitxe Nzamwita fuge în casă și se încuie înăuntru. Se pare că bărbatul de 71 de ani suferă de o afecțiune psihologică numită ginecofobie, caracterizată prin teama patologică de femei.

Experții susțin că persoanele care suferă de această boală pot avea atacuri de panică, senzație de apăsare în piept, transpirație abundentă, bătăi rapide ale inimii și dificultăți de respirație. Numai gândul la femei le poate provoca și senzația de leșin.

Sursa: Mirror

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: