Moartă pentru 3 minute și readusă la viață, această tânără dezvăluie ce a văzut „dincolo”: „Totul a devenit…”

Un influencer din Wisconsin, SUA, a declarat într-un video pe TikTok că a murit timp de trei minute, apoi a fost readusă la viață.
  • Publicat:
Moartă pentru 3 minute și readusă la viață, această tânără dezvăluie ce a văzut
sursa foto: TikTok/ Instagram

Un influencer din Wisconsin, SUA, a declarat într-un video pe TikTok că a murit timp de trei minute, apoi a fost readusă la viață. Filmulețul a făcut furori pe platforma de socializare și a acumulat peste 200.000 de vizualizări înainte de a fi scos. Tânăra a povestit că echipa medicală a reușit să o readucă la viață după ce a murit preț de trei minute din cauza unei insolații severe.

Spre deosebire de alte persoane care au avut experiențe similare în „viața de apoi”, Jade a insistat că totul era ca un ecran negru și o liniște infinită. Enigmaticul creator de conținut, care își spune doar Jade pe TikTok și Youtube, a mai vorbit despre moarte pe aceste platforme, iar conținutul ei nu gravitează doar în jurul propriei mortalități, ci și a altora.

În video, Jade vorbește despre experiența pe care a avut-o în anul 2011, când a experimentat simptome precum stări de greață, amețeală, gură uscată și epuizare, care au produs colapsul pe canapeaua din living-ul prietenei ei.

„Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, dar s-a simțit că ar fi durat mai mult de atât, iar senzația de rău m-a lovit ca o tonă de cărămizi. Simțeam că mi se umflă capul, deși tot corpul părea să se îngusteze. Nu am mai trecut niciodată prin asta. Am fost împăcată cu gândul de a muri, pentru că îmi doream să dorm pentru totdeauna. Apoi, totul a devenit negru și am știut că urmează să mor”, a povestit tânăra.

 

@jade.explains.death Dear Diary…. #storytime #autopsy #innerthoughts #strangescience ♬ original sound

Prietena ei a acționat prompt, iar ambulanța a ajuns la timp astfel încât Jade să fie transportată la spital și resuscitată, inclusiv cu ajutorul defibrilatorului după ce inima ei a încetat să bată pentru trei minute.

Jade se confruntă cu sindromul Wolff-Parkinson-White și sindromul postural tachycardia, ambele afecțiuni fiind responsabile pentru bătăile neregulate ale inimii. Tânăra crede că temperaturile crescute au contribuit la exacerbarea afecțiunilor culminând cu acest episod fatal.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: