Fetița născută sub „ploaia” de rachete din Israel. „Fie ca tu să dai LUMINĂ în întuneric pentru cei pierduți”

  • Publicat:
Fetița născută sub „ploaia” de rachete din Israel. „Fie ca tu să dai LUMINĂ în întuneric pentru cei pierduți”
Sursa foto: Facebook

O minune de fetiță s-a născut sub cerul brăzdat de rachete din Israel, în timpul atacului lansat de gruparea teroristă Hamas asupra kibuțului Be’eri.

Fețita a fost numită Barry (Be’eri), după orașul decimat de rachetele lansate de teroriștii Hamas, pentru a onora memoria celor care au pierit în comunitatea de la granița cu Fâșia Gaza. Kibuțul Be’eri a fost atacat de teroriştii Hamas sâmbăta trecută, peste 100 dintre locuitori fiind uciși cu brutalitate. Mulți copii care au fost răpiți din kibuț rămân ostatici ai Hamas în Gaza.

O fotografie cu fetița a fost postată pe rețelele de socializare zilele trecute, aceasta primind peste 2.000 de aprecieri din partea internauților.

Iată câteva dintre comentariile lăsate de oameni la fotografia cu micuța supraviețuitoare:

„Be’eri – Bun venit în lume. Ești atât de frumoasă și prețioasă. Fie ca tu să dai LUMINĂ în întuneric pentru cei pierduți. Fie ca El să vă dea putere, dragoste și compasiune celor care au nevoie de un zâmbet.”

„Binecuvântează această fetiță! Nașterea ei înseamnă că Dumnezeu ridică o nouă generație cu speranță și credință că urmează zile mai bune!”

„Ce vremuri tulburi… Mă rog ca fetița să aibă parte de o viață bună și să nu își amintească nimic din ororile care se petrec acum. Amin.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: