Farmacia inimii trece prin stomac! Câți lei câștigă salariu lunar o farmacistă de la Catena, de fapt

  • Publicat:
  • Actualizat:
Farmacia inimii trece prin stomac! Câți lei câștigă salariu lunar o farmacistă de la Catena, de fapt
Sursa foto: facebook Catena

Meseria de farmacist, dar și cea de asistent de farmacie, sunt considerate de către mulți dintre români ca fiind foarte bănoase, dar nu este neapărat valabil pentru toată lumea. Farmacistele de la Catena, de pildă, primesc salarii îngrijorător de mici.

Ce salarii oferă farmacia Catena

Potrivit platformei undelucram.ro, lanțul de farmacii Catena oferă, în medie, 3.000 de lei pentru un farmacist care ocupă un post full time, potrivit ultimelor informații din ianuarie 2023.

De asemenea, compania oferă salariul de 4.500 de lei pentru un program full time și o experiență de 7 ani.

Desigur, veniturile în ambele cazuri pot crește, în funcție de experiența angajaților.

Pe de altă parte, în calitate de asistent-farmacist, un tânăr angajat va încasa lunar aproximativ 2.200 lei lunar, dacă are o experiență de minim 3 ani, la care i se mai adaugă automat și acele bonuri valorice de 300 de lei.

Beneficii suplimentare pentru angajații farmaciei Catena

Marile lanțuri farmaceutice din România oferă și alte beneficii angajaților săi, precum: card de angajat, bonuri de masă, abonament la o clinică privată, tichete cadou pentru Paște și Crăciun, bonus în funcție de performanță, traininguri, abonamente speciale, susținere financiară în caz de relocare, dar și posibilitatea de a avansa în carieră.

Ce trebuie să studiezi pentru a ajunge farmacist

Cei care își doresc să devină farmaciști trebuie să urmeze cursurile Facultății de Farmacie, facultate ce cuprinde programe de licență, master, doctorat, rezidențiat și formare profesională continuă.

Astfel, în cadrul Facultății de Farmacie sunt organizate 6 masterate, cu durata studiilor de 1 sau chiar 2 ani. Cei care optează însă pentru Doctorat, se pot înscrie la studii doctorale imediat după absolvirea facultății.

Citește și: Ce salarii au medicii din România, în 2023. Beneficii pentru cadrele medicale: zile suplimentare de concediu și bani mai mulți pentru gărzi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc
Recomandări: