Ce să luați în considerare atunci când alegeți un hanorac? La ce merită să acordați o atenție deosebită?

  • Publicat:
Ce să luați în considerare atunci când alegeți un hanorac? La ce merită să acordați o atenție deosebită?

Este vorba despre piesa de bază pentru un week-end sau o zi mai relaxantă. Despre ce vorbim? Despre hanorac, bineînțeles. Este o piesă vestimentară esențială din dressing-ul masculin casual. Ce trebuie să alegi este un hanorac care are un buzunar în față, o glugă adâncă și care este suficient de larg pentru a fi confortabil în orice situație. Să aruncăm o privire asupra detaliilor care fac un hanorac bun pentru bărbați.

Care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când alegi un hanorac?

Atunci când vine vorba despre a alege hanorace bărbați, trebuie să ții cont de materialul din care este făcut. Este foarte important să fie un material mai gros și mai greoi. Atunci când ai un produs în mâini, alege un bumbac destul de gros și greu. Țesătura fleece care alcătuiește acest hanorac trebuie să se simtă rigidă la exterior, uscată, netedă și aproape tare între degete. Ar trebui să fie foarte bine țesută din bumbac 100%. Uneori poate exista o mică proporție de fibre sintetice pentru a adăuga rigiditate, dar aceasta ar trebui să fie menținută la minimum.

Ce croială poți alege pentru cel mai bun model de hanorace?

Un hanorac bărbați se poartă amplu și puțin mai bufant. Să nu uităm că este o piesă vestimentară care trebuie să fie cea mai confortabilă. Nu se poartă deci ca un pulover din lână care trebuie să fie mai mulat. Alege astfel bluze Dama cât mai lejere și cât mai confortabile care să îți dea cea mai mare libertate de mișcare și care să îți permită în același timp să porți un tricou pe dedesubt. Gluga și buzunarul sunt, de asemenea, importante. O glugă adâncă și groasă este un adevărat plus. Aceasta te va proteja de frig și de vânt dacă ai cumva nevoie. Asigură-te că este suficient de groasă, chiar căptușită, astfel încât să se potrivească bine atunci când o porți. O glugă prea moale va avea tendința de a se prăbuși pe ea însăși într-un mod inestetic.

De asemenea, buzunarul trebuie să fie adânc pentru a fi cu adevărat util. Nu este doar un accesoriu de stil. Poți strecura un mic suport pentru monede sau carduri, un telefon sau o pereche de ochelari de soare, de exemplu. Acesta este un detaliu care trebuie verificat.

Care este cea mai importantă regulă de care să ții cont?

Cel mai important lucru atunci când alegi bluze este să alegi cele mai calitative modele și materiale.

Fibra de bumbac are avantajul de a fi un material natural, moale și mătăsos la atingere. Aceasta izolează perfect de frig și lasă corpul să respire fără a provoca transpirație. Ca să nu mai spunem că are un raport calitate-preț excelent. Pentru că un hanorac trebuie să fie mai întâi confortabil, cel mai bine ar fi să alegi un model din bumbac, din cașmir sau alt material mai moale.

Un detaliu important la care trebuie să acorzi atenție atunci când îți alegi hanoracul cu glugă este calitatea nervurilor. Știi acele jgheaburi de pe manșete, gulere și partea de jos a hanoracului? Pentru a arăta bine, acestea trebuie să fie perfect realizate, rezistente și bine poziționate. De asemenea, trebuie să te asiguri că gulerul se potrivește perfect dacă optezi pentru un hanorac, indiferent dacă este vorba de un hanorac cu gât rotund sau cu gât în V.

Hanoracele bărbătești nu mai sunt un articol de modă rezervat pentru ținutele de duminică. Hanoracele, cu sau fără glugă, pot fi purtate acum în oraș sau la țară, în aer liber sau acasă. Spiritul lor casual  este cel care se combină perfect cu un stil urban, dezinvolt, potrivit pentru toate ocaziile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
BANCUL ZILEI | Doctorii sunt de 3 feluri
BANCUL ZILEI | Doctorii sunt de 3 feluri
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: