Ce faci ca să-ți încarci telefonul, dacă ai rămas cu bateria descărcată și nu ai o priză. Truc genial cunoscut de puțini români

  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce faci ca să-ți încarci telefonul, dacă ai rămas cu bateria descărcată și nu ai o priză. Truc genial cunoscut de puțini români

Ai plecat de acasă fără baterie la telefonul tău mobil? Nu te descuraja! Există câteva modalități prin care îți poți încărca telefonul, chiar dacă nu ai o priză la îndemână. Iată un truc genial pe care ar trebui să îl pui în aplicare chiar de azi!

Ce poți să faci dacă ai telefonul mobil descărcat și nu ai curent

De cele mai multe ori este dificil să găsești un încărcător pentru telefonul tău mobil, atunci când ai rămas fără baterie și trebuie să suni urgent pe cineva.

Una dintre solutiile salvatoare poate fi încărcarea la laptop. Desigur, computerul trebuie să fie și el suficient de încărcat, să nu fie nevoie să-l bagi în priză. Deși poate dura mai mult, această soluţie te poate ajuta să ieși din impas.

O altă soluţie folosită de mulţi este încărcarea telefonului în maşină, atunci când merg spre locul de muncă. Dispozitivul se va încărca rapid și fără probleme. Una dintre cele mai bune soluții atunci când nu avem acces la o priză rămâne bateria externă, dar ca şi în cazul laptopului, aceasta trebuie să fie încărcată înainte.

Și nu în ultimul rând, o baterie portabilă reprezint o soluție excelență atunci când ai multe drumuri de făcut și puțin timp la dispoziție. Cumpărarea unei baterii portabile te poate ajuta foarte mult în situații de urgență, concerte, festivaluri, excursii și momente neașteptate, cum ar fi o pană de curent. Recomandat este să o încarci înainte de plecare și să porți întotdeauna cablul USB cu tine.

Cum faci ca bateria să reziste mai mult

Evită încarcarea 100% a bateriei smartphone-ului. Intervalul ideal este situat între 40 – 80%. Acest lucru le va permite ionilor de încarcare să lucreze şi să protejeze viaţa bateriei.

Cu toate acestea, din păcate bateriile dispozitivelor mobile nu se bucură de o durată de viață extraordinară. Majoritatea producătorilor susțin că bateriile au între 300 și 500 de cicluri de încărcare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: