Adaugă un strop de magie sufrageriei tale cu ajutorul șemineelor pe bioetanol (P)

  • Publicat:
Adaugă un strop de magie sufrageriei tale cu ajutorul șemineelor pe bioetanol (P)

Când vine vorba despre decorarea cu stil și conferirea acelui plus de căldură, intimitate și confort unei încăperi nu prea mari, precum sufrageria unui apartament la bloc, șemineele decorative devin soluția perfectă pentru iubitorii momentelor magice, petrecute în familie sau în compania persoanei iubite.

Atractiv și sigur, un model de semineu bioetanol sau șemineu fals – așa cum mai este cunosut în termeni populari – reușește să reproducă magia unui model tradițional la tine acasă, dar la costuri mult mai mici și cu eforturi de întreținere, minime. Șemineul decorativ este alegerea preferată de arhitecții și designerii de interior care doresc să imprime personalitate și stil, spațiului locuibil dintr-un apartament la bloc sau chiar și la exteriorul unei grădini la casă.

 

Apelând la ajutorul specialiștilor sibieni în șeminee cu peste două decenii de activitate in vânzarea și montajul profesional al dispozitivelor termice alternative, descoperim că gama unică de șeminee decorative se împarte în 3 mari categorii: șemineul electric, șemineul decorativ de exterior și nu în ultimul rând, bioșemineul – categoria pe care o vom prezenta în acest articol.

Așadar, un șemineu bio (cunoscut și sub denumirea de șemineu decorativ cu bioetanol, șemineu cu etanol, șemineu fals etc) este un tip de șemineu care arde un combustibil prietenos cu natura: bioetanol sau alcool denaturat. Acest șemineu de decor nu necesită un coș de fum, dar oferă o flacără reală care degajă căldură. Ele însă nu pot fi folosite ca sursă principală de căldură. Instalarea este posibilă în orice loc din cameră. Ele pot funcționa și fără încălzire, doar în scop decorativ.

 

Ușor de instalat

Bioșemineele pot fi instalate aproape oriunde (încastrate sau ca parte a unui mobilier) – atât timp cât suprafața înconjurătoare este fabricată din material neinflamabil. Bioetanolul ca și combustibil, permite un montaj facil, fără nevoia unui coș de fum.

 

Alimentare facilă

Bio șemineele sunt ideale și pentru aplicații în spații publice, cum ar fi restaurante, hoteluri, SPA-uri și clădiri de birouri, unde, personalul variază de obicei, iar continuitatea în ușurința de funcționare este esențială. Bio șemineul se alimentează direct din sticla de bioetanol, iar o singură umplere poate asigura arderea îndelungată.

Oferta meșterilor sibieni cuprinde un spectru și mai larg de soluții și dispozitive aparținând universului fascinant al încălzirii neconvenționale, nelimitându-se la șemineele de tip decorativ.

Așa că, dacă nu știi unde să cauți soluția ideala pentru nevoile tale, poți începe accesând magazinul online cu peste 9000 de produse si accesorii din stoc propriu. Vei putea alege după preferințe și posibilități financiare, dintr-o gamă largă de șeminee clasice pe lemne, gaz sau pe peleți, sobe moderne sau cu aspect rustic, termoșeminee, modele germane de cos de fum ceramic sau alte accesorii și materiale necesare construcției proiectului tău termic.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: