Shakshouka, micul dejun israelian, după rețeta lui chef Joseph Hadad. Gustul său îți va face papilele gustative să danseze

  • Publicat:
Shakshouka, micul dejun israelian, după rețeta lui chef Joseph Hadad. Gustul său îți va face papilele gustative să danseze

Shakshouka este un preparat originar din nordul Africii și din Orientul Mijlociu, care se consumă de obicei la micul dejun, dar există persoane care îl consumă la orice oră a zilei. Iată cum prepară chef Jospeh Hadad această rețetă.

 

Shakshouka este cunoscut și ca Chakchouka și este extrem de ușor de preparat. Se recomandă a fi servit cu pâine proaspătă sau acompaniat de cartofi prăjiți. Este cu adevărat delicios, gata într-un timp foarte scurt și cu siguranță modul de preparare nu va da bătăi de cap nimănui.

Pentru acest preparat delicios, chef Joseph Hadad folosește următoarele. Vezi AICI care sunt ingredientele pe care trebuie să le ai în casă, dar și modul de preparare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”