Rețeta minune a lui Cătălin Scărlătescu! Secretul celebrului bucătar pentru cele mai cremoase paste cu scoici și creveți

  • Publicat:
Rețeta minune a lui Cătălin Scărlătescu! Secretul celebrului bucătar pentru cele mai cremoase paste cu scoici și creveți

Chef Cătălin Scărlătescu îți prezintă cea mai simplă, ieftină și gustoasă rețetă de paste cu fructe de mare. E bună de te lingi pe degete.

Pastele cu fructe de mare sunt la mare căutare în ultimii ani. Dacă vrei să savurezi un astfel de preparat la restaurant, va fi necesar să scoți bani buni din buzunar. Din fericire, chef Cătălin Scărlătescu a împărărtășit rețeta lui secretă pentru cea mai bună rețetă de paste cremoase cu creveți și scoici.

 

Cătălin Scărlătescu a prezentat o rețetă excepțională pentru paste cu creveți, scoici și ardei gras. Această mâncare se pregătește destul de rapid și are nevoie doar de câteva ingrediente esențiale. Mai mult de atât, acest preparat este consistent și sațios.

De asemenea, renumitul chef promite o experiență culinară remarcabilă și, dacă îți dorești să te bucuri de o porție de paste cât se poate de cremoase, este necesar să incorporezi un element secret. Mai jos, vei găsi rețeta detaliată propusă de Cătălin Scărlătescu, care conferă pastelor o aromă și un gust exact ca în restaurantele de lux. Vezi AICI care sunt ingredientele de care ai nevoie, dar și modul extrem de ușor de preparare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân