Rețetă de maioneză de post, ideală pentru cele mai dorite salate! Trei alternative sănătoase pe care doar adevăratele gospodine le știu

  • Publicat:
Rețetă de maioneză de post, ideală pentru cele mai dorite salate! Trei alternative sănătoase pe care doar adevăratele gospodine le știu

Pentru că ne aflăm în Postul Paștelui, credincioșii caută alternative pentru a renunța la lactate și produse din carne. Dacă ții post, poți înlocui multe produse de dulce, cu unele de post. Te-ai gândit vreodată să faci maioneză de post? Avem cele mai ușoare rețete pentru acest sos, ideal pentru salata de boeuf sau vinete!

 

Maioneza de post este o variantă delicioasă, dar și sănătoasă, pe care românii o pot face atunci când țin post, și nu numai. Este ideală în această perioadă a Postului Paștelui, pentru că poți mânca diferite preparate, cum ar fi salata de boeuf sau salata de vinete, în felul în care deja ești obișnuit!

 

Dacă românii iubesc ceva, aceea este renumita maioneză, folosită atât în diferite preparate, cât și ca sos, alături de cartofii prăjiți. Totuși, dat fiind faptul că Postul Paștelui a început de pe 18 martie, oamenii încearcă să stea departe de tentațiile care nu se cuvin în această perioadă. Astfel că, îți prezentăm AICI trei alternative de maioneză de post, toate la fel de gustoase!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân