Aperitivul rapid și delicios pe care îl pregătește Anca Țurcașiu. E gata în doar 15 minute!

Anca Țurcașiu a dezvăluit care este cea mai delicioasă și rapidă rețetă pe care o puteți prepara acasă. În plus, această variantă este și una sănătoasă.
  • Publicat:
Aperitivul rapid și delicios pe care îl pregătește Anca Țurcașiu. E gata în doar 15 minute!
Aperitivul rapid și delicios pe care îl pregătește Anca Țurcașiu. Va ieși delicios

Dacă nu ați avut timp să pregătiți ceva de mâncare, Anca Țurcașiu vine în ajutorul tuturor. Vedeta de 53 de ani a dezvăluit pe contul personal de Tik-Tok o rețetă delicioasă de aperitiv care se pregătește în doar 15 minute. Este ideală dacă așteptați musafiri, pentru că nu veți petrece atât de mult timp în bucătărie! 

Aperitivul rapid și delicios pe care îl pregătește Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a recunoscut în repetate rânduri că nu obișnuiește să petreacă prea mult timp în bucătărie. De asemenea, vedeta a dezvăluit că nu se omoară să pregătească nici produsele tradiționale de sărbători. Cu toate acestea, ea preferă să prepare rețete rapide de mâncare, care nu-i dau prea mari bătăi de cap. Recent, ea le-a arătat fanilor de pe Tik-Tok cum pregătește cel mai rapid și delicios aperitiv.

Citește și: Rețetă rapidă de castraveți murați în oțet. Pot fi mâncați chiar a doua zi!

Astăzi am invitat niște prieteni la masă și la aperitiv am găsit o rețetă pe internet și vreau să o prepar pentru ei. Am amestecat aici ouă, parmezan, smântână lichidă vegetală, puțină boia iute și puțină sare și puțin piper.

Am copt ardei capia foarte gustos, am pus feliuțe de dovlecel puțin să le fierb, apoi iată cum le rulez. Fac un rulou pe care îl pun în formă. Creez spațiu în interior și adaug această compoziție. Între timp am încins cuptorul, le coacem și se servesc cu pâine prăjită. Este foarte sănătos. Pare complicat, dar este extrem de simplu, mi-a luat maxim un sfert de oră. Dar sunt sigură că îi voi încânta pe prieteni mei cu un produs spectaculos”, a detaliat Anca Țurcașiu.

Citește și: Hummus cu sfeclă roșie coaptă, rețetă de post

Vedeta are și o rețetă specială de pus gogonele la murat

Artista a dezvăluit că știe să pună și gogonele la murat. Tot pe Tik-Tok, ea le-a arătat internauților toată rețeta, pas cu pas. Deci, pentru a realiza rețeta de gogonele la borcan a Ancăi Țurcașiu, aveți nevoie de frunze de țelină, cimbru, mărar, usturoi, sare și apă. Dacă respectați pașii precizați de aceasta, veți obține un preparat deosebit.

„Ce facem noi aici? Punem gogonele, pentru că ele sunt preferatele mele, le ador. Frunză de țelină, cimbru, mărar, usturoi, umplem borcanul. Cel mai simplu de pe pământ este să pui gogonele. Am umplut borcanul și am pus 20 de grame de sare la un litru de apă, pentru a face saramura pe care o pun în borcan. Asta este tot, am muncit 5 minute și voi avea un borcan plin de gogonele.”, spune Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

Sursa foto: tiktok

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being