Ce este dieta-fulger cu pere, de fapt. Te ajută să scazi în greutate cu 3 kilograme în doar 5 zile

  • Publicat:
Ce este dieta-fulger cu pere, de fapt. Te ajută să scazi în greutate cu 3 kilograme în doar 5 zile
Sursa foto: shutterstock

Dacă ești nemulțumită de silueta ta ori, pur și simplu, îți dorești să mai dai jos câteva kilograme în timp scurt, optează pentru dieta cu pere. Este eficientă și ușor de ținut! Mai exact, în doar 5 zile poți slăbi până la 3 kilograme!

Dieta cu PERE

Perele sunt fructe cu multiple beneficii, după cum urmează:

  1. Sunt bogate în vitamina C, iar acest lucru conduce spre o mai bună imunizare și la vindecarea mai rapidă a numeroase boli și afecțiuni;
  2. Acționează ca un bun aliat împotriva bolilor de inima;
  3. Sunt indicate în diabet, încât mențin procentajul zahărului în corp în limite agreabile;
  4. Conțin numeroși antioxidanți;
  5. Au rol important și în ceea ce privește starea de bine, deoarece reprezintă un aliat excelent atunci când vine vorba de stresul cotidian sau de migrene.

Dieta cu pere de bazează exclusiv pe un deficit calori obținut că urmare a unor mese hrănitoare formate, în mare parte, din aceste fructe gustoase.

Regimul presupune cel puțin 3 mese principale într-o zi, la care se adaugă câteva alte gustări. De asemenea, se recomandă consumul de pere la fiecare masă, pentru rezultate scontate.

Meniu pentru dieta cu pere

Mic dejun

  • 2 pere
  • un bol de fulgi de ovăz
  • un pahar de suc de portocale

*Bolul cu fulgi se poate înlocui un iaurt sau 100 gr de brânză slabă de vaci.

Citește și: Mic dejun cu delicios, sănătos și gata în 5 minute? Încearcă toast cu pere și cottage cheese

Gustarea de dinainte de prânz

  • biscuiți din făină integrală (2-3 biscuiți)
  • mozzarella (la fel, 2-3 bucăți max)

Prânz

  • un sandwich cu pâine prăjită, șuncă de pui/curcan și o felie de roșie
  • 2 pere ca desert

*Sandwich-ul se poate înlocui cu carne slabă de pui/curcan + o salată fără roșii și legume crude ori 150 gr de pește cu o porție de legume sotate sau fierte.

Gustarea de dinainte de cină

  • un iaurt
  • o pară

Cină

Cina se ia în cazul în care SE RENUNȚĂ la gustări. Ea consistă în consum de pere (un kg max) și nu trebuie luată mai târziu de ora 19:00.

Durata și beneficiile dietei cu pere

Dieta cu pere poate fi ținută până la 2 săptămâni. Rezultatele sunt sigure, căci sprijină pierderea în greutate, dar și detoxifierea organismului.

Perele au anumiţi nutrienţi care conţin antioxidanţi, elemente anticancerigene, îmbunătăţesc procesul de producere a insulinei, aducând echilibrul în pancreas şi luptând împotriva apariţiei diabetului de tip 2. Activitatea inimii este îmbunătăţită, deoarece aceste fructe echilibrează producţia de colesterol.

Mai mult, consumate împreună cu merele, perele au proprietăți și mai benefice. Potrivit cercetărilor, femeile care consumă în mod regulat mere/pere sunt predispuse la un regim alimentar moderat și NU au tendința de a exagera cu mâncarea.

Merele și perele pot fi consumate ca atare, ca gustare dintre mese ori pot fi gătite sub diverse forme pentru a înlocui deserturile pline de calorii: coapte, făcute compot, piure, introduse în shake-uri, etc.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân