Îngheţată cu măr şi mango

Inghetata cu mango si mar
21.10.2013
Îngheţată cu măr şi mango

Ingrediente: iaurt gras, miere, mentă proaspătă, 2 fructe mari de mango, 1 măr, coaja unei lămâi

Mod de preparare: Gustul acestei îngheţate e dat de menta proaspătă şi de coaja de lămâie. Consistenţa – de iaurtul gras. Iar definirea gustului – de fructul de mango. Iaurtul se mixează într-un bol mare cu mierea, coaja de lămâie, menta pe care în prealabil o tăiaţi mărunt. Ulterior, se adaugă bucăţi dintr-un fruct de mango.

Ar fi ideal ca acesta să fie cât mai copt astfel încât, prin mixare, să devină un piure. Aveţi încredere şi gustaţi fiecare etapă a preparării. O regulă a produselor refrigerate spune că le trebuie mai multe substanţe dulci. Aceasta deoarece prin congelare, gustul de dulce se diminuează. Deci ori folosiţi mai multă miere, ori sirop de agave, ori melasă (etapa premergătoare obţinerii zahărului natural).

Amestecul se pune la frigider, dacă vă doriţi sufle sau la congelator, dar nu mai mult de o oră. Ulterior se ornează cu bucăţi de mango şi măr. Nu uitaţi nici de mentă. Poate cumpăraţi soiul românesc din piaţă, extrem de aromat.

Îngheţată cu cireşe
Îngheţată cu cireşe
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea
Recomandări: