Top 5 diete pentru slăbire rapidă în anul 2023

Accelerează-ți procesul de slăbire și eforturile pe care le depui prin aceste cinci diete pentru slăbire.
  • Publicat:
Top 5 diete pentru slăbire rapidă în anul 2023
Top 5 diete pentru slăbirea rapidă în anul 2023 Sursa foto: Shutterstock

Dacă ai intrat în noul an cu rezoluții bine stabilite precum cele legate de sănătatea corpului tău, atunci ai făcut cea mai bună alegere. În cazul în care te afli în plin proces de slăbire și ești dispus să faci eforturi considerabile pentru rezultate rapide, descoperă cele cinci diete destinate slăbirii rapide.

Atunci când vine vorba de procesul de slăbire, speri să ajungi la rezultatele mult așteptate prin modalități sănătoase, rapide și eficiente. Deci ce mai aștepți? Descoperă cele mai bune diete de slăbire ale anului 2023 care vor fi de mare ajutor în a-ți oferi rezultatele mult așteptate într-un interval de timp relativ scurt.

Dieta Keto

Dieta Keto este clasată pe primul loc în clasamentul dietelor destinate slăbirii rapide ale anului 2023.

Dieta ketogenică sau dieta keto este redusă în carbohidrați și presupune consumul unor cantități ridicate de grăsime. Această dietă promite să îi ajute pe cei care o țin să le reducă din grăsimea corporală prin sațietate și prin reducerea poftelor de dulce sau sărat.

În cazul în care alegi să urmărești această dietă, pregătește-te să adaugi în coșul de cumpărături alimente precum iaurt grecesc simplu, carne, ouă, legume fără amidon și bogate în fibre, brânzeturi bogate în grăsimi, nuci, semințe și uleiuri.

Dieta Atkins

Dieta Atkins ocupă cea de-a doua poziție în clasamentul dietelor destinate slăbirii rapide ale acestui an.

Când vine vorba despre alimentele pe care ar trebui să le consumi în timp ce parcurgi această dietă putem face referire la ouă, carne de vită, pește, pui, brânză, uleiuri, unt și legume fără amidon. Poți, de asemenea, să incluzi fructele de pădure, pepenele și cireșele după două săptămâni de la începerea acestei diete, urmate de semințe și nuci. Ar trebui să limitezi sau să renunți la consumul de lapte, iaurturi, fructe, cereale, legume cu amidon, linte, mazăre, fasole sau alimente procesate cu conținut de zahăr.

Dieta NutriSystem

Dieta NutriSystem este o dietă veche, bazată pe consumul scăzut de calorii și pe alegerea carbohidraților benefici pentru organism. Sursele de carbohidrați benefici, cum ar fi pâinea din cereale integrale sau legumele bogate în fibre reprezintă principalele alegeri în dietă. Acestea alimente ajută la menținerea nivelului normal al zaharului și insulinei din sânge și pot ține sub control senzația de foame. Pe lângă sursele de carbohidrați, carnea slabă, peștele și produsele lactate slabe și bogate în calciu sunt adecvate pentru acest tip de dietă.

Dieta Optavia

Dieta Optavia se concentrează pe pierderea în greutate printr-un consum scăzut de calorii și carbohidrați. În această dietă se pune un accent major pe alimentele preambalate, care nu conțin îndulcitori, arome sau coloranți artificiali. Cu această dietă, poți alege dintre trei programe diferite pentru a-ți atinge obiectivele de slăbire. Fiecare program pune în centrul atenției greutatea, alimentația și hidratarea, mișcarea, împrejurimile, mintea și somnul.

Dieta SlimFast

Dacă ești nevoit să scapi de 20 de kilograme, această dietă ar putea fi foarte bună pentru tine. Dieta SlimFast te poate ajută să pierzi aproximativ 20 de kilograme într-o perioadă de doar opt până la zece săptămâni prin produse de înlocuire a mesei, cum ar fi shake-urile.

Surse: eatthis.com, health.usnews.com, healthline.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân