Cum depozitezi corect resturile de pizza să-și mențină prospețimea și a doua zi

Există numeroase modalități prin care să „readuci la viață” pizza, dar există un singur truc prin care îi poți menține gustul proaspăt.
  • Publicat:
Cum depozitezi corect resturile de pizza să-și mențină prospețimea și a doua zi
Foto: shutterstock

Nu te grăbi să arunci resturile de pizza, pentru că o poți consuma chiar și a doua zi fără să i se schimbe gustul. Există numeroase modalități prin care să „readuci la viață” acest preparat delicios, dar există un singur truc prin care îi poți menține gustul proaspăt astfel încât să nu-i poți rezista.

Resturile de pizza, consumate chiar și a doua zi

Privind depozitarea ei pentru a putea fi consumată proaspătă chiar și a doua zi, nu te grăbi să arunci cutia de pizza în frigider. Acoperă fiecare felie cu șervețele și folie de plastic pentru a păstra prospețimea, gustul și savoarea preparatului. Pentru mai mult gust, atunci când te lovește pofta de mâncare, adaugă ingrediente proaspete peste preparatul tău precum parmezan și oregano, busuioc proaspăt, mozzarella, măsline, roșii sau ardei gras. Sau, de ce nu, extra șuncă sau salam în funcție de preferințe.

În primul rând, dacă vrei să eviți crusta aceea umedă folosește o tigaie. Pune felia de pizza într-o tigaie la foc mare și las-o timp de un minut. Poți adăuga și puțină apă, iar mai apoi să o acoperi cu un capac După ce ai obținut acea crustă, baga felia de pizza în cuptor la 200 grade Celsius până când brânza se topește, timp de 5-8 minute.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân