5 zile de rasfat

Ritmul accelerat al vietii de zi cu zi, momentele de suprasolicitare si stres reapar in peisaj dupa dezmatul culinar din perioada Sarbatorilor. Incordarea fizica si cea mentala slabesc organismul, insa arta relaxarii poate aduce un plus de energie. Incear
  • Publicat:
5 zile de rasfat
5 zile de rasfat

Sauna
In perioada Sarbatorilor, organismul a acumulat foarte multe toxine. Este timpul sa incepi sa le elimini, asa ca iti recomandam sauna.

Piscina
Daca in prima zi ai eliminat din toxine, in cea de-a doua zi a saptamanii de rasfat poti incerca putina miscare in piscina. Cateva minute de inot te vor ajuta sa te revigorezi cu adevarat si, in acelasi timp, vor contribui la cresterea tonusului muscular.

Masajul de relaxare si anticelulitic
A treia faza a relaxarii te trimite la masaj. Aceasta tehnica straveche mentine starea de sanatate, reda tineretea, reface organismul, lupta contra imbatrânirii si are cel mai mare rol in relaxare. Efectuat de catre un specialist, te destinde si te revigoreaza. Se pot combina cu succes masajul de relaxare cu cel anticelulitic. Dupa un interval de timp nu foarte indelungat, rezultatele sedintelor de masaj se vor face remarcate.

Masajul facial
Ingrijirea tenului nu poate fi trecuta cu vederea, mai ales in anotimpul rece. Un masaj facial si un gomaj vor face intotdeauna minuni pentru ten: prevenirea aparitiei ridurilor, redarea elasticitatii tenului si chiar relaxarea acestuia.

Jacuzzi si bai fierbinti
Ultima faza a relaxarii include bai fierbinti, jacuzzi si odihna. Somnul este primordial pentru frumusete si sanatate, iar baile cu uleiuri esentiale pot face minuni, atat pentru trup, cat si pentru suflet. Temperatura medie a apei ajuta la mentinerea fermitatii pielii. Baile fierbinti pot fi completate de muzica ambientala, ideala pentru relaxare in cel mai placut mod cu putinta.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Frumoasa si in forma luna de luna
Frumoasa si in forma luna de luna
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân