Western-Blot (metoda)

[metoda Western-Blot]

Tehnică de analiza utilizata depistarea în serul sangvin a proteinelor antigenice sau anticorpii îndreptaţi împotriva acestor proteine.

Procedura Western-Blot este utilizată in cazul depistarii infectiei HIV, virusul cauzator al SIDA, pentru confirmarea sau infirmarea prezentei acestuia ( coroborat cu testul ELISA ).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.