Vagin (cancer de)

[cancer vaginal]

Afectiene rara care afectează vaginul sub forma unui carcinom epidermoid (cancer al epiteliului) sau al unui adenocarcinom (cancer al ţesutului glandular).

Cancerele secundare ale vaginului corespund unor meta­staze, de cele mai multe ori ale unor cancere: al vulvei, al colului uterin sau al ovarului.

Simtome consta in  sângerări sau pier­derile vaginale. El este depistat pe baza unui frotiu cervicovaginal, diagnosticul ce este confirmat prin biopsie.Tratamentul este chirurgical, aso­ciat cu radioterapia.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: