Uretrita

Inflamaţie a uretrei, de origine infecţioasă in multe cazuri.( des la barbatii tineri)

După germenele în cauză se deosebesc mai multe forme de uretrită ale căror simptome comune sunt o scurgere uretrală, arsuri locale, accentuate la micţiune, şi uneori o febră.

Uretrită gonococică (blenoragia) este o boală trans­misă sexual cauzată de germenele Neisseria gonorrheae. Tratamentul bolnavului şi al partenerului său sexual se face prin administrarea de antibiotice.

Uretrită cu micoplasme şi chlamydii este o boală trans­misă sexual. Se manifesta  la începutul infecţiei printr-o scurgere uretrală limpede şi nedureroasă. Tratamentul bolnavului şi al partenerului său sexual se face prin administrarea de antibiotice.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: