Ulceratie

Proces de pierdere de substanta cutanata sau mucoasa.

Ulceratie cutanata – Pierdere de substanta de la nivelul pielii ce poate afecta mai multe straturi cutanate ( epiderm, derm, hipoderm) avind cauze de origine circulatorie, infectioasa sau maligna.

Ulceratia mucoasei – Pierdere de substanta de la nivelul mucoasei ce poate afecta gura sau organele genitale.

Tratamentul ulceratiilor este in functie de leziuni  si poate consata in tratament medicamentos ( antiseptice locale, antibiotice) la chirurgie sau radioterapie.

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: