Tumora glomica

Mică tumoră cutanată benignă, dezvoltată pe seama unui glomus (structură neurovasculară care asigură comunicarea directă între o arteriolă şi o venulă).

Se prezintă sub forma unei mici tumefacţii rozalii, roşii sau violacee, foarte dureroase, mai ales sub efectul frigului şi al microtraumatismelor, amplasată la extremitatea unui deget sau uneori sub o unghie.

Tratementul consta in ablatie chirurgicala.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: