Tulburari cognitive

Tulburarile cognitive caracterizeaza o serie de tulburari psihice cu modificari semnificative la nivelul cunoasterii in sens deteriorativ. 

Perturbarile, deteriorarile si deficitele cognitive (de cunoastere/ cognitie = facultatea de a cunoaste) sunt in grade variate si depind de natura si evolutia tulburarii.

Printre tulburarile cognitive fac parte : deliriumul, dementa, tulburarea amnezica, tulburarea cognitiva fara alta specificatie.

Consultant de specialitate: psiholog Simona Ghinea

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica
Cel mai nou articol Video: