Test de penetrare incrucisata in vitro

Examen care constă în studierea în laborator a contactului dintre glera cervicală şi spermă. Acest contact intervine în mod normal în timpul rapor­turilor sexuale la nivelul colului uterin.

El permite să se deceleze dacă glera cervicală este cauza infertilităţii, se poate depista o sterilitate imunologică (producerea de anti­corpi antispermatozoizi de către organismul femeii).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.