Test de penetrare incrucisata in vitro

Examen care constă în studierea în laborator a contactului dintre glera cervicală şi spermă. Acest contact intervine în mod normal în timpul rapor­turilor sexuale la nivelul colului uterin.

El permite să se deceleze dacă glera cervicală este cauza infertilităţii, se poate depista o sterilitate imunologică (producerea de anti­corpi antispermatozoizi de către organismul femeii).

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Asist. univ. dr. Ștefania Iancu: reabilitarea fixă imediată în stomatologie