Tabagism pasiv

Persoane nefumatoare care traiesc sau lucreaza in anturajul unuia sau a mai multi fumatori supusi involuntar la inhalarea fumului rezultat ca urmare a fumatului.

Tabagism pasiv la copiii creste riscul aparitiei unor afectiuni respiratorii, conjunctivite, otite iar la adulti risc crescut de cancer la plamini si afectiuni cardiovasculare.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica