Supraocluzie

Acoperire excesivă a incisivilor inferiori de către incisivii superiori.

Supraocluziile sunt provocate de o dezvoltare insufi­cientă a maxilarului inferior şi/sau superior la nivelul premolarilor şi molarilor.

Tratamentul vizează într-un prim timp tratarea simptomelor supraocluziei prin purtatul unui aparat care împiedică dinţii inferiori să fie în contact cu palatul. Tratamentul de fond al supraocluziei constă în corectarea raportului dintre maxilarele inferior şi superior cu ajutorul unei punţi fixe sau al unui aparat ortodontic.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica