Sinistroza

Conduită patologică a unui subiect care după o boală sau după un accident refuză să recunoască vindecarea sa ori amplifică prejudiciul suferit.

Subiectul este de cele mai multe ori de bună credinţă, dar sinceritatea sa este cea a unui ipohondru sau a unui nevrozat prins în propriul lui joc, prin autosugestie sau prin influenţa anturajului. Sinistroza este tratată prin diferite terapii precum hipnoza şi psihoterapia.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: