Sinergie medicamentoasa

Interacţiune a două sau mai multor medicamente care au moduri asemă­nătoare de acţiune şi al căror efect terapeutic este egal sau superior efectelor adiţionate ale fiecăruia dintre ele luate separat.

Poate fi periculos să asociem mai multe medicamente dacă nu se cunosc efectele potenţiale ale unei astfel de asocieri. Unele interacţii medicamentoase conduc  la o creştere a toxicităţii unuia sau mai multor medicamente luate simultan

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.