Sindrom nefritic

Totalitate a simptomelor care însoţesc o glomerulonefrită acută (boală renală caracterizată printr-o afectiune acută a glomerulilor).

Sindromul nefritic se caracterizeaza prin prezenţa de sânge şi de proteină în urină, prin edeme şi o hipertensiune arterială. Diagnosticul sindromului nefritic trebuie confirmat printr-o biopsie renală.

Tratamentul bolii în cauză si îngrijirea simptomelor sindromului: regim hiposodat, restricţie la apă, tratamentul hipertensiunii.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.