Silicon

1. Medicament utilizat în cursul bolilor digestive.

Siliconul se prezintă sub forma unor pansamente digestive care se iau pe cale orală şi nu acţionează decât local, formând un strat protector ce acopera mucoasa.

Siliconii sunt indicaţi pentru micşorarea dure­rilor în colopatiile funcţionale (colite), în excesele de gaze, în inflamaţii (esofagie, gastrită, duodenită).

Siliconii micşorează absorbţia altor medicamente, administrarea altor medicamente trebuie să se facă dupa cel puţin două ore.

2. Material care intră în compoziţia protezelor protezele mamare sau articulare (înlocuind o articulaţie sau un tendon). Siliconul nu este cancerigen, nici alergizant insa poate antrena cicatrice fibroase în jurul protezei. 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.