Serodiagnostic

Tehnică de laborator care permite identificarea în serul unui subiect a anticorpilor specifici faţă de un agent patogen, in vederea stabilirii unui diagnostic.

Toate bolile infecţioase sau parazitare pot fi diagnosticate cu ajutorul unuia sau mai multor sero- diagnostice: rubeolă, SIDA,sifilisul, bruceloza, etc.

Serodiagnosticul este un test de diagnosticare indirectă a cărui sensibilitate, fiabilitate nu sunt absolute, nu are aceeaşi valoare ca identificarea agentului patogen sau punerea în evidenţă a uneia dintre componentele sale.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica