Seroconversie

Apariţie în serul unui bolnav a unui anticorp specific (trecerea de la seronegativitate la seropozitivitate ) permiţând punerea în evidenţă a acestui anticorp.

Seroconversia se observă în cursul unei infecţii virale sau bateriene. Ea permite diagnosticarea infecţiei după timpul necesar organismului să produca anticorpi care vor fi detectabili printr-o metodă imunologică serologică. Când un gasit subiect negativ la testele precedente se dovedeşte pozitiv la un test ulterior, se vorbeşte de seroconversie.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.