Seringa

Instrument medical format dintr-un piston si un corp cilindric prevazut la unul din capet cu un ambou la care se poate atasa un ac, utilizata la injectarea sau prelevarea de lichide în sau din ţesuturi, vase sau cavităţi naturale.        

Seringile de sticlă sunt reutilizabile doar după sterilizare; seringile de plastic sunt  de unică întrebuinţare si sunt distribuite in ambalaje sterile.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.