Seringa

Instrument medical format dintr-un piston si un corp cilindric prevazut la unul din capet cu un ambou la care se poate atasa un ac, utilizata la injectarea sau prelevarea de lichide în sau din ţesuturi, vase sau cavităţi naturale.        

Seringile de sticlă sunt reutilizabile doar după sterilizare; seringile de plastic sunt  de unică întrebuinţare si sunt distribuite in ambalaje sterile.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea