Scotch-test

[test Scotch]

Examen dermatologic care permite stabilirea unei infecţii provocate de unele ciuperci micro­scopice sau a unei infestări cu anumiţi viermi intestinali.

Scotch-testul constă în aplicarea unei bucăţi de hârtie adezivă transparentă (Scotch®) pe o leziune a pielii sau pe mucoase (marginea anală în caz de suspiciune de oxiuroză). Scotchul este apoi fixat pe o lamă de sticlă şi examinat la microscop în laborator.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica