Relaxare

Metodă ce urmareste obţinerea unei destinderi prin controlul conştient al tonusului fizic şi mintal cu scopul de a calma tensiunile interne şi de a consolida echilibrul mintal al subiectului.

Relaxarea face apeleaza la tehnicile derivate din hipnoză şi din sugestie sau apro­piate de yoga. Tehnicile de relaxare sunt uzitate in tratarea stresului, anxietatii, fobiilor,  in nevroze, a durerilor, in cazul tulburărilor psihosomatice, sarcina sau pregătirea sportivă.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Asist. univ. dr. Ștefania Iancu: reabilitarea fixă imediată în stomatologie