Relaxare

Metodă ce urmareste obţinerea unei destinderi prin controlul conştient al tonusului fizic şi mintal cu scopul de a calma tensiunile interne şi de a consolida echilibrul mintal al subiectului.

Relaxarea face apeleaza la tehnicile derivate din hipnoză şi din sugestie sau apro­piate de yoga. Tehnicile de relaxare sunt uzitate in tratarea stresului, anxietatii, fobiilor,  in nevroze, a durerilor, in cazul tulburărilor psihosomatice, sarcina sau pregătirea sportivă.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.