Punte

Proteză dentara destinată să înlocuiască unul sau mai mulţi dinţi lipsă, fixată pe dinţii naturali învecinaţi cu sectorul edentat cu rol de a restabili masticaţia, fonaţia cat şi rol estetic.

Puntea poate fi din metal sau din ceramică montată pe o armătură metalică. Executarea puntii se face pornind de la o amprentă a dinţilor ( puntea completa cuprinde mai mult de 12 dinti pe o arcada)

lipită apoi de dinţii sănătoşi adia­cenţi.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: