Piosalpinx

Existenta puroiului într-o trompă uterină sau în ambele.

Piosalpinxul apare ca urmare a unei salpingite (inflamaţia unei trompe sau a ambelor, de origine infecţioasă) ne­diagnosticată sau tratată prea târziu si este insotit de dureri pelviene majore,  ceea ce face examenul gine­cologic dificil.

Tratamentul constă în drenarea puroiului şi în reparaţia trompei sau trompelor eventual deteriorate, chiar în retra­gerea lor pe cale chirurgicală (salpingectomie).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.