Pesticid

Produs mineral sau organic (săruri de cupru, de arsen, etc ) destinat să protejeze oamenii, animalele sau plantele împotriva diferiţilor germeni, paraziţi, animalele / insectele dăunătoare distrugându-i.

In functie de ce urmeaza a fi combatut avem :  insecticid, erbicid, fungicid, nematocid (produs care distruge viermii), raticid etc.

Este important să se respecte strict modul de utilizare şi să fie păstrate în locuri care nu sunt la îndemâna copiilor pentru a preintampina intoxicaţiile prin inhalare, prin contact cutanat sau prin ingestie.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica