Ortofonie

Disciplină paramedicală care are drept scop studiul şi tratamentul tulburărilor de limbaj oral şi scris (dereglarile de emisiei vocale, cele ale articulării cuvintelor şi cele ale limbajului şi dificultăţile de deprindere a cititului şi scrisului )

Este aplicata atât copilului cât şi adultului, după o boală, în caz de surditate, de malformaţie con­genitală a laringelui sau în cazul unei întârzieri de achiziţie a limbajului.

Şedinţele utilizeaza seturi de exerciţii privind una sau alta dintre caracteristicile lim­bajului : articularea, semnificaţia cuvintelor sau organizarea frazelor.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.