Ornitoza

Boală infecţioasă rară provocată de bacteria Chlamydia psittaci, transmisă omului de către porumbeii urbani şi de către unele păsări de apartament

Ornitoza este caracterizata de prezenta febrei, a tusei şi dureri intense de cap, mai rar dificultăţi respiratorii. Infecţia este tratată prin administrarea de antibiotice.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica