Omoplat

Os mare plat, subţire, care intră în con­stituţia scheletului părţii posterioare şi superioare a tora­celui şi al articulaţiei umărului.

Fracturile de omoplat sunt rare si sunt tratate prin imobilizarea braţului cu ajutorul unei eşarfe timp de trei săptămâni. Doar fracturile cavităţii glenoide trebuie să fie operate pentru a restabili o suprafaţă articulară satisfă­cătoare.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica